Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balfegó reclama al Govern que defensi la flota catalana de la tonyina roja davant les demandes de redistribució de quota

27 . Mai, 2016 a les 13:50
per drodriguez a La notícia del dia
1356 reproduccions
El grup Balfegó reclama al Govern i als partits catalans que defensin el sector pesquer de la tonyina roja autòcton davant les diverses demandes des d'altres comunitats autònomes de l'Estat de redistribució interna de la quota de pesca estatal.

Segons addueixen, si les Corts espanyoles accedeixen a les peticions que arriben de Canàries, Almeria o Castelló per aconseguir entrar en el repartiment de la quota de pesca en detriment de la reconeguda a les embarcacions de pesca catalanes –quatre de les sis gestionades per Balfegó-, l'empresa hauria de replantejar o aturar les seves inversions i tindria problemes per mantenir l'actual ocupació que genera –uns 200 llocs de treball directes-.

El director general del grup tonyinaire, Juan Serrano, ha exigit als partits que deixin d'alimentar enfrontaments entre diferents comunitats autònomes i ha apel·lat al principi de seguretat jurídica sobre el qual es basi l'actual repartiment legal de quotes entre els pescadors que històricament formaven part del cens del sector.


respostes a "Balfegó reclama al Govern que defensi la flota ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 636,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007