Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les inscripcions al Parc de Setmana Santa

04 . Abr, 2014 a les 09:49
per gfigueres a La notícia del dia
2465 reproduccions
S'apropen les vacances de Setmana Santa i amb elles la proposta de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, el Parc de Setmana Santa que tindrà lloc del 14,15, 16 i 17 d'abril, de nou del matí a una de la tarda, a l'Institut Mare de Déu de la Candelera, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Des d'aquest passat dimarts 1 d'abril  ja es pot passar a inscriure's per les oficines de Festes i Joventut situades al segon pis de la Casa de la Vila. El preu és de 20 euros i només cal presentar un full bancari de pagament, la tarja de seguretat social, i el DNI o fotocòpia del Llibre de Família del nen.
"Estem molt satisfets per la resposta de la gent de moment, ja comptem amb una cinquantena d'inscrits. Estem contents perquè és una bona senyal i es una recompensa a la feina feta", explica Francina Gamundi, des de la Regidoria de Joventut.
La proposta d'aquest any inclou olimpíada d'atletisme al camp de futbol, gimcana pels carrers de la població, excursió amb bicicleta a port olivet i visita guiada a les fortificacions. Jocs i tallers a la platja, i manualitats. A més, està programada una visita a la formatgeria a punta calda. Allí els nens i nenes  podran veure i aprendre com es fa una formatge, la visita guiada pel procés d'elaboració, conèixer els productes, visitar la granja dels animals i munyir a mà pels que vulguin provar l'experiència.


respostes a "Comencen les inscripcions al Parc de Setmana Sa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007