Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar signa el Conveni Corner

11 . Mar, 2015 a les 14:00
per otomas a Ajuntament
1764 reproduccions
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants de 11 municipis i 2 entitats comarcals van signar dilluns l'acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals promogudes per l'Agència Catalana de Turisme i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El conegut com a conveni corner, en la seva 9a edició, preveu també l'impuls de campanyes publicitàries, d'accions de comunicació i màrqueting conjuntes a nivell estatal i internacional, sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
En concret, el conveni estableix l'assistència a la fira WTM (Londres) i a FITUR (Madrid), NAVARTUR (Pamplona) i B-TRAVEL (Barcelona). A més, també preveu una campanya de publicitat conjunta als mercats emissors més importants de les Terres de l'Ebre, que inclou campanyes radiofòniques a nivell nacional i estatal i de promoció on line, així com l'edició de la Guia "Routard Exprés" dirigida específicament al públic internacional de França i Benelux. L'objectiu és difondre els recursos i productes turístics més destacats del territori i els atractius dels municipis que s'hi han adherit.
"És una eina més de promoció importantíssima pel municipi. A través del treball amb la Diputació podem sumar-nos a la promoció conjunta del Territori tant a nivell nacional com internacional", subratlla Andreu Martí , Alcalde de l'Ametlla de Mar.
L'acord l'han subscrit el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet; l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat; el regidor de Turisme de l'Ametlla de Mar, Vicent Martí ; l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa el regidor de Turisme d'Amposta, Francesc Paz; el regidor de Turisme d'Ascó, Pau Daniel Serrano; el regidor de Turisme de Deltebre, Joan Alginet, l'alcaldessa de l'Ajuntament de Godall, Teresa Esmel; el conseller delegat de Jesús Activitats i Serveis S.L., Pere Panisello; el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí; l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín; l'alcaldessa de la Sénia, Pilar Ballester; el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.


respostes a "L'Ametlla de Mar signa el Conveni Corner"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007