Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Trifulkes de la katalanatribu enceta la 7a Mostra de Teatre de l'Ametlla de Mar

21 . Mar, 2011 a les 11:26 | 00:01:11
3096 reproduccions
Nguéa, una catalana d'origen africà, que ha d'estudiar la història de Catalunya per a un examen i que, per repassar-ne el temari de manera més entretinguda, decideix explicar la nostra història a la seva àvia acabada d'arribar del Camerun. L'avia no entén el català i la Nguéa se les ha d'empescar per fer-li entendre la història de Catalunya. Aquest és el fil argumentar de l'obra que els joves del Grup Escènic de la SCER van interpretar a la sala de la Societat el passat dissabte, 19 de març. Una obra plena d'ironia que permet reflexionar sobre la Catalunya d'avui. Aquesta va ser l'elecció dels organitzadors, els membres del Grup Escènic de la SCER amb col·laboració amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, per donar el tret de sortida a la 7a Mostra de Teatre.

" La col·laboració de la regidoria de Cultura és fonamental perquè la Mostra de Teatre sigui una realitat. Els grups de teatre que ens visiten no cobren perquè funcionem  a través d'intercanvi d'actuacions. D'aquesta manera els membres del Grup Escènic de la SCER poden visitar altres contrades", explicà Josep Tomàs Margalef, Director del Grup Escènic SCER.

L'obra, dirigida per Joana Rebull i Joan Pere Brull, va comptar amb un públic fidel amant del teatre i de la Mostra. La propera cita serà el 9 d'abril amb el Sopar dels idiotes del Grup de Teatre Pere Sans d'Ulldecona.


respostes a "Trifulkes de la katalanatribu enceta la 7a Most..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 741,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007