Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar a Düsseldorf

20 . Gen, 2015 a les 13:53
per otomas a La notícia del dia
1902 reproduccions
Representants de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es troben aquests dies a la fira nàutica, la Boot de Düsseldorf que té lloc a Alemanya del 17 al 25 de gener. Aquesta fira és una plataforma de ressò internacional on el municipi de la Cala no ha volgut perdre l'oportunitat de ser-hi present. Així sota la marca Estació Nàutica Costa Daurada l'Ametlla de Mar mostra els seus encants al públic Alemany i Internacional. De fet, els representants de l'Àrea de Turisme s'han reunit amb diversos touroperadors. A més, han tingut la possibilitat de parlar i observar les dinàmiques d'altres indrets turístics.
"És una fira espectacular. Nosaltres hem vingut a representar al nostre poble i  a mostrar els actius com a destinació especialitzada en vela i submarinisme", explica, Xavier Solé, tècnic de Medi Ambient.
Recordem que l'Ametlla de Mar està treballant pel certificat esportiu en submarinisme i vela. De fet, segons Xavier Solé ja s'han fet els darrers passos administratius i es preveu, si tot va bé, comptar amb aquest certificat al febrer.
La propera cita, és la Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid que té lloc del 28 de gener a l'1 de febrer.


respostes a "L'Ametlla de Mar a Düsseldorf"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 726,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007