Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Àrea Municipal de Turisme participa al 1r Congrés Internacional de Turisme Familiar

17 . Nov, 2015 a les 13:28
per drodriguez a La notícia del dia
1292 reproduccions
Els dies 12 i 13 de novembre s'ha dut a terme, al centre de convencions de Port Aventura, el 1r Congrés de Turisme Familiar organitzat per l'Agència Catalana de Turisme, una cita que vol que ser el punt de trobada i de referència de la indústria del turisme familiar, i on va participar l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar.

Sense dubte, el turisme familiar s'ha convertit en els darrers anys en un producte estratègic pel futur del sector turístic i que pot generar múltiples oportunitats a empreses, institucions i entitats, així com obrir noves vies de negoci.

De la mà d'experts i tècnics professionals, tant nacionals com internacionals, es van analitzar les millors pràctiques i casos d'èxit arreu del món, les necessitats i expectatives de les famílies quan viatgen i el turisme familiar en l'era digital en especial a les xarxes socials que s'han consolidat com una de les plataformes clau en el màrqueting digital i seran clau en el futur de la promoció turística, entre altres elements.

Les reflexions i propostes d'actuacions que han sorgit d'aquest congrés són una aportació molt valuosa a la tasca que es fa des de l'Àrea Municipal de Turisme per ser aplicades en un futur i de cara a la posada en marxa ben aviat de la certificació de l'Ametlla de Mar com a segell de Destinació de Turisme familiar per part de l'Agència Catalana de Turisme, que se sumarà al ja obtingut segell de Destinació de Turisme Esportiu, les dues Certificacions més importants que se certifiquen des de la Generalitat de Catalunya.


respostes a "L'Àrea Municipal de Turisme participa al 1r Con..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 863,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007