Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

CiU porta la campanya del "sí, vull" a l'Ametlla de Mar

07 . Mar, 2014 a les 08:34
per gfigueres a La notícia del dia
3106 reproduccions
El diputat Albert Batalla fou l'encarregat d'explicar els posicionaments del partit nacionalista en el procés sobiranista.
El diputat de CiU i alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va encapçalar divendres passat l'acte organitzat per CiU sota el lema, "Sí, vull", una campanya informativa sobre el procés sobiranista de Catalunya i el punt de vista que sobre aquesta situació té el govern de CiU a la Generalitat.
En un acte celebrat el dia 28 de febrer a l'Ajuntament, acompanyat per l'alcalde Andreu Martí, Batalla va desplegar el llibre de ruta del govern i va explicar els motius que ens han portat als esdeveniments actuals.
Segons el diputat lleidatà, som on som perquè aquell desig que tenien molts catalans  que Espanya respectés Catalunya després de la mort de Franco, no s'ha produït, i això ha provocat que aquells que no tenien la independència entre les seves prioritats, han vist com han hagut de canviar els seus plantejaments.
Batalla va insistir en què la millor manera d'aconseguir que Catalunya faci la seva és votant, tot i que va reconèixer que Espanya no té prou base democràtica com per a acceptar-ho de bon grat, i per això utilitza els arguments de la por i l'insult.
Batalla creu que ara la feina que cal fer és la de convèncer als indecisos d'aquí al dia 9 de novembre. Per a Batalla, "això no vindrà per inèrcia ni per decantació, sinó que vindrà sobretot si hi ha molta feina de la gent per explicar pedagògicament el que pot suposar  aquest estat independent. Ens trobem en un estat que no ens permet votar i que ens ataca permanentment de mil maneres, culturalment, lingüísticament, econòmicament, etc. I, a més, intenta estendre la por per a què la gent de Catalunya no ens veiéssim en cor de votar".
Segons el diputat lleidatà, "el que passa és que per sort hi ha molta gent a aquest país que no només vol votar, sinó que vol votar sí i sí, és a dir, que Catalunya sigui un estat independent. Cal donar arguments a tothom perquè vulguin anar a votar, que ajudin perquè Catalunya pugui votar i després nosaltres defensem l'opció del doble sí, ja que és la millor manera per garantir un futur pròsper per els nostres fills i filles".
El diputat convergent va assegurar als presents que el president Mas convocarà la consulta, tot i que va reconèixer que si no s'acaba fent,  es convocaran eleccions plebiscitàries.


respostes a "CiU porta la campanya del "sí, vull" a l'Ametll..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 55
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007