Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Consell Comarcal del Baix Ebre premia el Racó dels Joves

21 . Gen, 2015 a les 15:11
per otomas a Ajuntament
1989 reproduccions
L'ens comarcal del Baix Ebre ha realitzat l'acte de lliurament de l'onzena edició del premi Projecte Jove. Enguany, el guardó i el xec de 1.000€ ha estat atorgat a l'associació "El racó dels joves", de l'Ametlla de Mar, pel seu projecte encaminat a donar resposta als neguits actuals del adolescents a través de grups de treball, de la realització d'activitats conjuntes i de l'intercanvi d'experiències.
El vicepresident de Foment de la Cohesió Social, Joaquim del Pino, ha destacat que "aquest projecte, entre altres coses, permet fomentar la col·laboració i la participació conjunta del jovent, fet que ajuda a aïllar l'individualisme".
"Estem molt contents d'haver rebut aquest premi que ha estat com una injecció d'adrenalina. Vull agrair el suport de tothom. Regidors, tècnics, pares i mares, i sobretot dels joves que són el motor d'aquest projecte", explica Sònia Ruiz.
Enguany el premi ha comptat amb una gran participació per part de les associacions del Baix Ebre. De fet, en total s'han presentat i valorat 9 projectes. Així doncs, a part del projecte guanyador, també s'han presentat els següents projectes: "Atzavara Jove" de l'Associació Atzavara-Arrels; "Formació d'agents joves de salut" d'ADAS; "Per la promoció d'una vida saludable de la joventut i participació col·lectiva" del Club de Rem de Tortosa; "Trobada de bestiari mitològic dels Països Catalans" de l'Associació cultural 7 cervells de Jesús; "L'Eco Hort del Canal de Roquetes" de l'Associació Obret'ebre; "Espai Jove – Estiu Jove" del Grup d'Esplai Blanquerna de Tortosa; "Jugant Junts" de Marc Ponce Morales; i, finalment, "L'Akademia Tortosa" de l'Akedemia de Tortosa.


respostes a "El Consell Comarcal del Baix Ebre premia el Rac..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 773,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 182
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007