Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar aposta per la fibra òptica

17 . Nov, 2011 a les 13:37 | 00:01:59
per gfigueres a La notícia del dia
2177 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aposta per la fibra òptica ja que, segons el consistori, suposa una millora pels particulars i també per les empreses. La fibra pot ser un incentiu per empreses que treballin per la innovació i necessitin infraestructures de comunicació de primer nivell. Per aquest motiu, la setmana vinent s'encetaran unes enquestes a la població per fer un estudi de mercat i saber els interessats en la fibra òptica.

"L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar està en disposició de portar la fibra òptica al municipi, sense cap tipus de cost pel poble ja que els operadors estan interessats. Per aquest motiu posarem en marxa unes enquestes per valorar el nombre de ciutadans interessats en aquesta tecnologia de futur", ha explicat Ruben Lallana, regidor de comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Tant la instal·lació com el router de fibra òptica són gratuïts ja que aniran a càrrec de l'operador distribuïdor del servei.

La fibra òptica permet transmetre nous serveis de telecomunicacions tècnicament inviables sobre les xarxes actuals, adsl vinculat a Internet, o cable, pel que fa a la televisió. La fibra òptica suposa un pas de gegant en telefonia, televisió i navegació per Internet. Per pel que a la navegació per la xarxa la fibra òptica és sinònim de baixa latència, és a dir, els serveis que funcionen en temps real com els videojocs, milloren en velocitat i fluïdesa. D'altra banda, augmenta la velocitat de càrrega i descàrrega de manera simètrica; a 20 Mbps.


respostes a "L'Ametlla de Mar aposta per la fibra òptica"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007