Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

97,5 l/m² cauen en unes hores a l'Ametlla de Mar

03 . Nov, 2015 a les 12:03
per gfigueres a La notícia del dia
2047 reproduccions
Els efectes del fort temporal que ahir va afectar l'Ametlla de Mar ha ocasionat efectes diversos. En total hi van caure 97,5 l/m² i en només 30 minuts es van registrar 42,9 l/m², el registre d'intensitat de precipitació més alt de tota Catalunya en la jornada d'ahir. Respecte al vent la ràfega màxima de vent a la localitat va ser de 50 km/h, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya.

El temporal de llevant va ser present a la costa durant tota la jornada, amb mar brava i fortes onades. El fort vent i la intensitat de pluja va provocar que hi hagués despreniments d'alguns balcons del nucli urbà, a la cruïlla entre els carrers Andreu Llambrich i Miramar, i al carrer Sant Joan. L'acumulació de pluja va obligar a la Policia Local a tallar durant uns minuts els accessos a la part nord de la urbanització Les Tres Cales des de l'N-340.

Una altra via es va veure afectada per les intenses pluges, en aquest cas l'autovia A-7 al seu pas per l'Hospitalet de l'Infant, que es va inundar i va obligar a tallar la circulació. Els vehicles van ser desviats per l'N-340 en els dos sentits.

En relació al territori, és al Parc Natural dels Ports on més ha plogut. Durant la jornada d'ahir hi van caure 195,1 l/m², i també són destacables els 163,6 l/m² precipitats a Tivissa. Respecte al vent, on va bufar més fort va ser a Horta de Sant Joan amb ratxes de fins a 109,1 km/h.

Els Bombers de la Generalitat han atès 58 avisos relacionats amb problemes causats pel vent i per acumulacions d'aigua a les comarques de les Terres de l'Ebre.


respostes a "97,5 l/m² cauen en unes hores a l'Ametlla de Ma..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 6 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 769,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007