Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ratxes de 92Km/h a l'Ametlla de Mar

22 . Feb, 2011 a les 13:44 | 00:01:10
2791 reproduccions
El vent ha estat el protagonista d'aquesta nit a l'Ametlla de Mar i encara ho continua sent. De fet, s'han registrat ratxes de 92Km/h que han produït destroces al municipi. Segons fonts del Departament d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha caigut un dels dos pins grossos del parc del Bon Repòs, a més, el vent a fet malbé plaques solars, parasols de les terrasses dels bars i faroles de l' enllumenat dels carrers. D'altra banda, veïns de l'Ametlla ens han informat que s'han trencat persianes d'algunes cases. Actualment, membres de la Brigada Municipal, Policia i Bombers estant intentant solucionar alguns dels desperfectes. S'aconsella precaució sobretot en la conducció de vehicles. De fet, la N-340 ha estat tallada durant trenta minuts aquest matí a causa d'un accident d'un camió que ha bolcat. La circulació actualment està restablerta. Els trens, aquest matí no funcionen amb normalitat també causa de les fortes ratxes de vent.

Segons les previsions meteorològiques, del Servei Meteorològic de Catalunya, el vent amainarà aquesta tarda.


respostes a "Ratxes de 92Km/h a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 626,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007