Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La tempesta causa diversos desperfectes a l'Ametlla de Mar

24 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1981 reproduccions
L'episodi de pluja i vent que va afectar, aquest diumenge a la tarda, bona part de Catalunya va causa diversos desperfectes a la població. Tot i unes precipitacions minses, 8,7 l/m² recollits en poc més de mitja hora, la intensitat del vent amb ratxes superiors als 50 km/h, van afectar naus industrials, arbres o pals elèctrics.

Segons ha informat la Policia Local, van haver de fer diverses actuacions pels efectes de la tempesta. Un dels exemples és al polígon industrial, on el vent va arrencar algunes portes i elements dels sostres de naus, a més de trencar finestres de vidre i despenjar rètols de les façanes.

També es van haver de lamentar desperfectes en un vehicle estacionat al carrer Sant Roc, després de l'impacte de cadires i una taula de plàstic que van volar d'una terrassa propera. De fet, el fort vent va fer moure el mobiliari de moltes terrasses de bars i restaurants del nucli urbà.

D'altra banda, es va haver de retirar un pi caigut al camí de la Barrera. I al carrer Brollador de Les Tres Cales es va despenjar una part del cablejat elèctric. Precisament en aquesta urbanització es va produir un incendi en un magatzem d'un xalet, passades les 22 h, que podria tenir relació amb la tempesta.

L'incendi, produït a causa d'un curtcircuit, podria haver estat causat per la forta càrrega elèctrica. En pocs minuts, els Bombers van poder extingir les flames. L'avís es va donar al 112, activant una dotació de Bombers, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM.

Foto: Antonio Comesrespostes a "La tempesta causa diversos desperfectes a l'Ame..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007