Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un dofí varat a la costa calera

15 . Abr, 2016 a les 11:52
per drodriguez a La notícia del dia
1697 reproduccions
Més de 24 hores porten l'equip clínic i de rescat del CRAM, a instàncies de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat de Catalunya, atenent un dofí llisat que ahir al matí va quedar avarat a l'altura de la cala de l'Hidalgo. Diferents voluntaris es van mobilitzar per treure'l d'entre les roques i protegir-lo del sol fins a l'arribada dels tècnics, tant del CRAM com també dels Agents Rurals de Catalunya, que li van extreure mostres de sang per analitzar la seva situació.

Tot i que en un primer moment es desconeixia la situació de salut del dofí, s'ha vist que la condició corporal de l'animal és bona, està menjant-se el peix ofert i emet sons. Normalment el pronòstic en dofins avarats sol ser desfavorable, però donat a la resposta que està oferint veuen indicis d'una bona recuperació.

Cal dir que durant tota la nit també s'ha custodiat l'animal amb l'ajuda de voluntaris de la població després de fer una crida per les xarxes socials. Aquesta és la tercera aparició d'un mamífer d'aquestes característiques a les costes de l'Ebre, després dels dos episodis recents al Delta.


respostes a "Un dofí varat a la costa calera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 136
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007