Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

10 . Mai, 2010 a les 13:53
2473 reproduccions
Obrim la setmana informativa amb el butlletí del dia 10 de maig en el que us informen sobre l'aposta per la participació ciutadana que ha fet el portal web on line La Cala RTV posant en marxa la secció "Els teus vídeos" on l'usuari podrà penjar els seus vídeos. El bloc comarcal s'inicia amb la notícia sobre la carta que l'alcalde d'Ascó ha enviat als veïns de la Ribera d'Ebre destacant els beneficis del cementiri. I segueix amb noves informacions sobre Horta. Ara un pilot diu que no es podia accedir amb helicòpter al lloc on es va produir l'atrapament del GRAF Lleida. I d'entre altres informacions d'aquest bloc comarcal cal destacar que el negoci de la prostitució mou 700.000 euros diaris a la demarcació de Tarragona. També us informen que el treballadors d'Indo es manifesten divendres vinent a Tortosa en contra de la desindustrialització del territori. Als esports, us hem parlat de la derrota de l'Ametlla enfront del Corbera per 5-3.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007