Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es registren 57,7 litres/m2

20 . Ago, 2010 a les 14:05 | 00:00:43
per otomas a La notícia del dia
2432 reproduccions
Durant la tarda d'ahir forts ruixats van afectar les comarques de les Terres de l'Ebre. A la una de la tarda, i durant prop de tres quarts d'hora, va ploure amb força a l'Ametlla de Mar arribant-se a registrar més de 42 litres per metre quadrat, segons l'Estació Meteorològica de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Cap al vespre la pluja va tornar a caure amb força fins acumular-se fins a 57,7 litres per metre quadrat. Tot i això, segons la Policia Local i el Bombers del parc de l'Ametlla no es van registrar incidents greus en domicilis de la vila. Sí que es va inundar, però, el barranc de Santes Creus. A més, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) A l'Ametlla de Mar es va inundar la calçada de l'autopista en tots dos sentits.

Pel que fa a la resta de les Terres de l'Ebre cal destacar que la forta tempesta acompanyada de llamps va causar diversos desperfectes materials a Sant Jaume d'Enveja. Segons ha explicat l'alcalde de Sant Jaume, Joan Castor, almenys tres llamps van caure al campanar de l'església i en dues cases del poble.

I és que les comarques més afectades van ser, en un primer moment, les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona i posteriorment, la tempesta es va desplaçar cap a les comarques centrals del país, sobretot, l'Anoia, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Els Bombers de la Generalitat van rebre un total de 150 avisos a Catalunya. Segons expliquen els Bombers, la majoria d'avisos van ser per atendre inundacions de plantes baixes, soterranis, pàrquings i vies d'accés, però no es va haver d'atendre cap cas d'especial rellevància.


respostes a "Es registren 57,7 litres/m2"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 7 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007