Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Recuperació de la llacuna

08 . Gen, 2015 a les 14:50
per otomas a Ajuntament
2205 reproduccions
Aquesta setmana s'està duent a terme els treballs de restauració de la llacuna de l'Estany Tort. Així, finalment es procedirà a la recuperació de la llacuna gràcies al treball de l'associació, sense ànim de lucre, Paisatges Vius amb la qual l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar té un acord de custòdia per aquest espai natural. L'objectiu es restaurar la llacuna perquè posteriorment es pugui incorporar el fartet i samaruc, espècies en perill.
"Una vegada recuperada la llacuna el que farem serà delimitar-ho i acompanyar-ho de cartells indicatius on s'explicarà el valorar natural de l'indret.", explica Guillem Mas, tècnic de Paisatges Vius.
Gràcies al Fons Andrena es podrà recuperar la llacuna. Recordem que a través de l'acord de custòdia amb l'Ajuntament i amb l'ajuda de la Fundació Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient, fa tres anys es va poder actuar a la zona de l'Estany Tort amb la protecció de la comunitat dunar.
Des de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar conjuntament amb Paisatges Vius actualment s'està treballant per dur a terme en breu la recuperació de la llacuna de l'Estany d'en Gras i la retirada de la matèria vegetal de la llacuna del Torrent del Pi.


respostes a "Recuperació de la llacuna"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 78
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007