Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Restauració llacuna Estany Tort

01 . Des, 2014 a les 14:06
per otomas a Ajuntament
1895 reproduccions
Aquesta setmana es duran a terme els treballs de restauració de la llacuna de l'Estany Tort. Així es procedirà a la recuperació de la llacuna gràcies al treball de l'Associació, sense ànim de lucre, Paisatges Vius amb la qual l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar té un acord de custòdia per aquest espai natural. De fet, a través d'aquesta acord i amb l'ajuda de la Fundació Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient fa tres anys es va poder actuar a la zona amb la protecció de la comunitat dunnar. I és que la recuperació de la llacuna s'emmarca en aquest projecte que no s'ha pogut realitzar fins ara, quan, finalment,  el Departament de Costes del Ministeri de Medi Ambient ha donat el permís.
"L'Ametlla de Mar compta amb espais naturals únics i les diverses llacunes amb els  qual compta el municipi tenen també la seva rellevància mediambiental. Nosaltres fem d'ulls de l'associació i detectem possibles accions que s'ha de realitzar. Ara començarem la recuperació de la llacuna de l'Estany Tort", explica Xavier Solé, tècnic de Medi Ambient.
De fet, depenent de com respon l'hàbitat es preveu, en un període de prop d'un any, la introducció del fartet a la llacuna.
Des de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'està treballant, actualment, per dur a terme la recuperació de la llacuna de l'Estany d'en gras i la retirada de la matèria vegetal de la llacuna del Torrent del Pi.


respostes a "Restauració llacuna Estany Tort"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 699,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 164
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007