Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Efial fora de La Cala Gestió

01 . Ago, 2014 a les 12:36
per fcallau a La notícia del dia
2768 reproduccions
L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar fa fora a l'empresa Efial
Considera que amb l'experiència adquirida, l'EPE ja pot ser gestionada amb recursos humans propis i representarà un important estalvi econòmic.

Aquest dijous 31 de juliol, el consell d'administració del la Cala Gestió SL va aprovar la renúncia a la celebració del "Contracte de serveis d'assistència tècnica en matèria econòmica a l'entitat La Cala Gestió".
Després d'aquesta decisió, La Cala Gestió SL passarà a ser gestionada amb treballadors propis.
Cal recordar que L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar creà l'empresa pública empresarial La Cala Gestió SL. l'agost de 2008 amb l'objectiu de millorar  la promoció, la gestió i l'execució d'activitats urbanístiques i de promoció econòmica del municipi.
Durant aquests primers anys la Cala Gestió va externalitzar la direcció i el desenvolupament del funcionament operatiu de l'entitat a través de la contractació d'una empresa externa, sempre a través dels procediments de contractació i adjudicació legals vigents.
Segons l'equip de govern, l'empresa adjudicatària Efial SL ha mostrat sempre una gran professionalitat en la direcció i el funcionament operatiu de l'entitat, aportant  la seva experiència i els seus coneixements, els quals es consideràvem transcendentals per a la realització de molts dels projectes que s'havien de realitzar durant els primers anys de funcionament.
La Cala Gestió va aprovar el passat 9 de juny el darrer expedient de contractació per a l'adjudicació, pels tràmits del procediment obert, del "Contracte de serveis d'assistència tècnica en matèria econòmica".  
L'equip de govern ha explicat que n'està convençuts que amb l'experiència i el rodatge assolits durant els sis anys de la seva existència, La Cala Gestió ha d'encarar el seu funcionament des d'una altra perspectiva, prioritzant la potenciació dels recursos de caràcter intern. A més, afirma que aquesta decisió suposarà a les arques municipals un important estalvi econòmic. Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "és una decisió que hem madurat molt. Ja vam començar fa uns mesos a posar de manera interna personal nostre a La Cala Gestió, hem adquirit una bona experiència durant tots aquests anys i una trajectòria que ha anat sumant i això ens suposarà un important estalvi econòmic que sempre és bo en els temps que corren".
Així doncs, després d'aquesta decisió, l'Entitat Pública Empresarial passarà a ser gestionada per treballadors propis de l'Ajuntament.


respostes a "Efial fora de La Cala Gestió"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 909,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007