Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquesta nit comença el Cinema a la Fresca

11 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1670 reproduccions
Aquesta nit comença un nou cicle de Cinema a la Fresca, el programa clàssic de projeccions cinematogràfiques a l'aire lliure, que per tercer any consecutiu, tindrà com a sala de cinema improvisat, el Parc del Bon Repòs. En total, seran sis projeccions les que s'oferiran aquest estiu, tres projeccions al juliol i tres a l'agost, a la recerca d'un cinema familiar i apte per a tots els públics. 

Segons Encarna Subirats, de la regidoria de Cultura i Festes, «és una de les activitats de més repercussió de l'època d'estiu. Normalment triem un parell de pel·lícules d'animació, tot i que hem de mirar el que ofereixen les empreses i de vegades, segons quines pel·lícules, costa portar-les. A més en triem dues més de ciència-ficció i altres dues pel·lícules en la línia de la comèdia o el musical».

Avui, la pel·lícula projectada serà "Canta!", pel·lícula d'animació infantil, el dimarts dia 18 de juliol es projectarà "Rogue One, una història d'Star Wars", una nova entrega de la saga de ciència-ficció, i el dimarts dia 25 de juliol l'exitosa nova versió Disney de "la Bella i la Bèstia".

De cara al mes d'agost, el dia 1, es projectarà una de les noves creacions Disney, "Vaiana". Pel dimarts dia 8 d'agost, s'ha programat la guanyadora de sis Oscars de Hollywood, "La La Land, la Ciutat dels estels". I per últim, pel dimarts 22 d'agost, hi ha prevista la projecció d'"Animals Fantàstics", l'última proposta de J.K.Rowling, la creadora de la saga Harry Potter.

Les nits de cinema a la fresca són gratuïtes. Tot i que són molts els que es porten la cadira de casa, l'Ajuntament posa a disposició dels que ho desitgin, cadires a dos euros. A més, enguany s'incorpora un servei de venda de crispetes, gràcies a la donació que ha fet la S.C.E.R d'una màquina de la seva propietat al Racó dels Joves.respostes a "Aquesta nit comença el Cinema a la Fresca"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 713,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007