Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ICD homenatja Dones endavant pels 25 anys de trajectòria

31 . Gen, 2014 a les 10:28
per gfigueres a La notícia del dia
2971 reproduccions
L'Institut Català de les Dones (ICD) ha homenatjat a l'Associació de Dones Endavant pels 25 anys de trajectòria, el passat 22 de gener, al Palau de la Generalitat. Dones Endavant van rebre una placa commemorativa al costat de set entitats més d'arreu de Catalunya. Entre elles el Grup de dones d'Ulldecona.
A l'acte van assistir la presidenta de Dones Endavant Cinta Garcia, acompanyada de Consuelo López membre de l'associació. A més, van acompanyar-les les regidores de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar Mari Carme Martí i Eva del Amo.
"Vull agrair la iniciativa que van tenir aquelles dones valentes que van impulsar aquesta entitat als anys 80 i que ara intentem aguantar la Junta actual", va explicar Cinta Garcia, presidenta de Dones Endavant.
A Catalunya hi ha actualment 1.076 associacions de dones segons l'ICD, 76 de les quals a les Terres de l'Ebre. La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell va felicitar i agrair la tasca sociocultural d'aquestes entitats. Una tasca que segons Gatell no ha estat prou considerada.


respostes a "L'ICD homenatja Dones endavant pels 25 anys de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 666,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007