Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

07 . Mar, 2016 a les 14:54
per fcallau a Sempre amb tu
537 reproduccions
Comença la setmana i també torna el magazín dels migdies de La Cala Ràdio, el Sempre amb tu. Avui amb l'edició 37 corresponent a dilluns 7 de març de 2016.
A l'inici del programa fem balanç de com ha anat la campanya de la Cooperativa Agrícola de l'Ametlla de Mar en l'oli, la garrofa i l'ametlla marcona; i també sabem com va anar la Festa de la Dona de les Dones Endavant i coneixem els noms de les guanyadores del concurs de pastissos. Parlant de dolç, avui al Club de Gastronomia i seguint amb les propostes culinàries de la quaresma, coneixem la recepta i els secrets dels bunyols de vent amb la Carmencin Domènech.
A la segona part del programa ens acompanya la regidora de Formació i Treball i també de Medi Ambient de l'Ajuntament, Mari Marsal, amb qui coneixem al temps de l'entrevista com van els cursos formatius a la població i les noves accions a nivell mediambiental. I per acabar destapem la botella d'Absenta i coneixem a la Cristina Company i els seus Tuitpoemes. Un espai que realitzen l'Àngel Martí i Ramon Gonzàlez, membres del col·lectiu Calacultura.respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 158,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007