Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament adquireix la gestió del complex esportiu Trèvol La Cala

23 . Feb, 2011 a les 13:52 | 00:02:04
2691 reproduccions
L'Entitat Publica Empresarial la Cala Gestió ha adquirit el 100% del capital de Trèvol La Cala, filial de la constructora FEU que gestionava el complex esportiu de l'Ametlla de Mar.

En una ràpida reacció del govern municipal, aquest canvi evitarà que el normal funcionament d'aquest equipament esportiu es pugui veure afectat pel concurs de creditors al que està sent sotmesa l'empresa mare de Trèvol, la constructora FEU.

L'adquisició ha suposat una mínima inversió de 3.000 euros i permetrà que de manera provisional, els serveis de la piscina coberta siguin gestionats per La Cala Gestió sota la supervisió de l'Àrea Municipal d'Esports, tal com explica, Albert Medrano, regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que insisteix en que aquest canvi, no afectarà en cap moment, ni als usuaris de les instal·lacions, ni als monitors i tècnics que hi treballen.
"El que s'ha fet és assumir la gestió provisionalment del complex esportiu per garantir el servei i el lloc de treball dels monitors i tècnics. D'aquesta manera tothom pot estar tranquil perquè el complex continuarà funcionant amb normalitat", va explicar el regidor d'Esports, Albert Medrano.

La voluntat de l'equip de govern, és que La Cala Gestió només gestioni aquest equipament de manera provisional. En els darrers dies ja s'han postulat diverses empreses interessades a assumir la gestió de la piscina coberta i els seus serveis.respostes a "L'Ajuntament adquireix la gestió del complex es..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007