Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'empresa pública Complex Esportiu d'Aigua La Cala s'integra a La Cala Serveis per millorar la gestió de les societats municipals

11 . Gen, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1872 reproduccions
Des d'inicis d'aquest 2017, tota l'activitat de l'empresa pública Complex Esportiu d'Aigua La Cala SL, que gestionava l'activitat del cem La Cala, s'ha integrat a l'àrea d'Esports de La Cala Serveis Municipals SL, amb l'objectiu de millorar la gestió de les societats públiques de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Complex Esportiu d'Aigua La Cala SL és una empresa creada el 2011 arran de l'adjudicació fallida de la gestió del complex a Trèvol La Cala SL. Ara el govern municipal ha decidit començar els tràmits per dissoldre la societat. De moment, tots els treballadors que formaven part de l'empresa s'han subrogat, i s'ha encomanat la gestió de l'explotació de les instal·lacions a La Cala Serveis Municipals.

Tot plegat, no afecta cap dels usuaris dels serveis i equipaments que ofereix el complex esportiu. Es tracta, doncs, d'una operació per simplificar i abaratir la gestió administrativa de les diferents activitats de les societats municipals.


respostes a "L'empresa pública Complex Esportiu d'Aigua La C..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 52
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007