per fcallau a La notícia del dia
3099 reproduccions
Pixavaques va acollir el 16è Torneig de Futbol Platja Júnior
Més d'un centenar de nois d'edats compreses entre els 4 i els 14 anys van competir en cinc categories

La platja de Pixavaques va acollir dissabte el 16è Torneig de Futbol Platja Júnior Arjona, un dels esdeveniments esportius més importants de l'estiu a l'Ametlla de Mar i que omplí d'ambient jove aquest indret durant el cap de setmana.
Van participar-hi 115 nois d'entre 4 i 14 anys i un total de 17 equips, un 20% més que en edicions anteriors,  que repartits en cinc categories,  van jugar bàsicament en grups de tres equips a doble partit, exceptuant els 5 equips inscrits en categoria infantil que ho van fer a una sola volta. Dissabte a partir de les 10 del matí i fins a les 14h es van dirimir les categories Patufet, benjamí i prebenjamí, mentre que dissabte a partir de les 16h i fins a les 20h, va tenir lloc la competició en categoria aleví i infantil.
Resultats :
CATEGORIA PAUTFETS:   Campions equip XIUAUA (Alex Duque, Marc Soriano, Jose Carbajales, Nil Gómez i Pol Gaseni), que es van imposar a CALA TURBO i RAYO MCQUEEN.
CATEGORIA PREBENJAMÍ: Campions equip MEGACRAKS (Iker Riu, Jesus Enamorado, Xavi Gueche, Robert Comes, Roger Martínez, Aleix Garcia, que es van imposar als XULOS i a MARIO BROSS.
CATEGORIA BENJAMÍ:  Campions equip LEONES ( Jordi Enamorado, Sergi Prades, Francesc Lillo, Albert López, Oriol Vallés, Arnau Vallés), que es van imposar als PLAYEROS, ALS FARTS I LLUENTS i els RUBIALES.
CATEGORIA ALEVÍ:  Campions equip AMO IL CALCIO (David Fort, Isaac Flores, Guillem Curto, Jordi Bardí, Sergi José, Gerard Pallarés), que es va imposar a CALEROS JR's i FUTBOLEROS.
CATEGORIA INFANTIL / CADET: Campions equip L'AMPOLLA, que es va imposar a LOS CONGRES, EL CÀMPING, LOS KR's i ELS DUBIS per aquest ordre.