Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa els projectes d'adequació a les platges de la costa calera

09 . Feb, 2011 a les 09:50 | 00:02:10
2632 reproduccions
Mostra de la bona sintonia entre el Ministeri de Costes i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar són les accions d'adequació de la costa calera per tal de millorar l'accessibilitat a les platges, alhora que es té en compte el valor natural dels espais. I és que tot i que del finançament se n'encarrega al 100% el Ministeri de Costes, és el consistori calero qui marca les directrius de les accions tenint en compte el Pla de Gestió del Litoral elaborat per l'Ajuntament del municipi. Des del consistori es va sol·licitar al Ministeri que les accions al litoral calero tinguessin caràcter d'urgència després de les conseqüències del aiguat del passat 17 de setembre.

Les accions que s'estan realitzant són l'adequació de la zona d'aparcament, la millora de l'accés a la platja, l'adequació de la zona de bany i canalització de l'aigua a la platja de l'Estany Podrit. A la Platja de la Llenya s'està arreglant l'accés perquè el vehicle pugui de manteniment per accedir-hi. Pel que fa a Santes Creus, Espai d'Interès Natural, s'adequarà un recorregut per l'ús públic de la zona tenint en compte la riquesa de la flora i fauna. Al Torrent del Pi s'ha refet el camí, malmés pels aiguats i anivellat la zona de bany.

"Seguint el Pla de Gestió del litoral estem adequant per a l'ús públic diverses platges i espais naturals de la nostra costa. Aquesta nova remesa d'accions s'estan duent a terme a l'Estany Podrit, la Platja de la Llenya, Santes Creus, i Torrent del Pi. Sempre tenint en compte el valor natural dels espais de la nostra costa", ha explicat Xavier Solé, des de Medi Ambient.

Tots els materials utilitzats, en aquestes accions, han estat seleccionats per tal que s'integrin amb el paisatge. Des del consistori s'afirma que amb l'arribada del bon temps aquestes zones de la costa ja estaran a punt.


respostes a "En marxa els projectes d'adequació a les platge..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007