120 participants al Torneig de Futbol platja júnior de l'Ametlla de Mar

21 . Jul, 2015 a les 14:46
per otomas a La notícia del dia
2184 reproduccions
El passat dissabte 18 de Juliol, a la platja de Pixavaques vam poder gaudir de la 17ª Edició del futbol platja junior organitzada per l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar. En total 120 participants distribuïts en un total de 5 categories.  Destacar que feia anys que la participació no era tan elevada i fins i tot vam haver de tancar inscripcions per poder garantir el bon funcionament del campionat.
De les 09.30h fins les 14h, va ser el torn dels més petits: PATUFETS (4-5 ANYS), PREBENJAMINS (5-6 ANYS) i BENJAMINS (8-9 ANYS). El nivell va ser  molt alt i es van veure moments espectaculars i de molta igualtat.  Els equips que van poder aixecar la copa de campions van ser:
·    CATEGORIA PATUFETS:  OLIVERS I BENJIS (Marc Moreno, Nil Gómez, Biel Bardí, Joel Solé i Max Pujol.
·    CATEGORIA PREBENJAMÍ:  LOS NEYMAR'S (Lluc Garcia, Robert Concita, Jahvé Moreso, Toni Gallego, Genis Margalef i Aleix Garcia)
·    CATEGORIA BENJAMÍ: ELS CALEROS ( Sergi Arbó, Robert Comes, Adrià Gómez, Marc Llambrich, Xavi Gueche, Iker Sanchez, Miquel Martí i Mireia González.
A partir de les 16h va ser el torn dels més grans: ALEVINS (10 I 11 ANYS) INFANTILS/CADETS: dels 12 als 15 anys). En aquest cas els campions van ser:
·    CATEGORIA ALEVÍ:  ELS MINIONS (    Albert López, Marc Coronado, Gerard Moreno, Miquel Martí, Francesc Lillo i Eric Vidal.)
·    CATEGORIA INFANTIL/CADET: ELS ARROPLEGATS (Oscar Brull, Albert Bardí, Enric Crespo, Jordi Boyer, Jordi Mañé i Mihai Calu.)
Tal com hem dit 120 jugadors i moltíssima afició en una jornada de sol i platja, on tots els participants van obtenir una merescuda medalla i una samarreta de record gentilesa del patrocinador Construccions Arjona.
Cal recordar que els dies 24 i 25 de juliol tindrà lloc a la platja de Pixavaques el XVIIè Open de Futbol Platja amb premis de 800 € i sopar per a l'equip guanyador, 400 € pel finalista i 120 € pel tercer classificat. Hi ha de temps per a fer les inscripcions fins dimecres dia 22 de juliol i la presentació tindrà lloc dijous dia 23 de juliol.

respostes a "120 participants al Torneig de Futbol platja jú..."