Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pixavaques acull dissabte el Torneig de Futbol Platja Júnior

14 . Jul, 2016 a les 13:33
per gfigueres a La notícia del dia
1469 reproduccions
Entre 100 i 120  joves futbolistes participaran aquest dissabte al 18è Torneig de Futbol Platja Arjona, que tindrà lloc a la platja de Pixavaques de l'Ametlla de Mar. Els futbolistes es repartiran per categories i així, a partir de les 10 del matí i fins al voltant de les 13 hores, es jugaran els partits corresponents a les categories patufets, prebenjamí, i benjamí, mentre que a la tarda a partir de les 16 hores tindran lloc els partits de les categories aleví, infantil i cadet.
Segons Sílvia Argentó, coordinadora del futbol base de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, "intentem que la gent s'ho passi bé, que participi d'aquesta activitat a un terreny de joc no habitual com la sorra de la platja. Tenim sol, sorra i aigua i pretenem fer el futbol més divertit i més lúdic".
Cal recordar que per participar en aquest torneig s'han hagut d'inscriure equips d'entre 5 i 7 components, que està prohibida la utilització de calçat, aconsellant les mitgetes com a una protecció dels peus i recomanant protecció solar, gorres i una hidratació regular.
Aquest divendres al matí i haurà una reunió al CEM La Cala on es distribuiran els quadres dels equips per categories i es parlarà de la normativa, a la que estan convidats els responsables dels equips.
Els dies 22, 23 i possiblement 24 tindrà lloc a la platja de Pixavaques el Torneig de Futbol Platja Sènior.


respostes a "Pixavaques acull dissabte el Torneig de Futbol ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007