Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Torneig de Futbol Platja Júnior aplega més de 120 futbolistes a Pixavaques.

10 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1361 reproduccions
La platja de Pixavaques, va acollir dissabte la 19a edició del Torneig de Futbol Platja Junior oferint el panorama habitual d'esport i lleure a la platja. La competició va tenir lloc en les categories Prebenjamí i Benjamí al llarg del matí, i Aleví i la categoria conjunta Infantil-Cadet, que es van disputar al llarg de la tarda.

El Torneig de Futbol Platja Júnior, Patrocinat per Excavacions i Construccions Arjona, va aplegar prop de 120 futbolistes que van oferir interessants i disputats partits d'aquesta modalitat futbolística.

En categoria Prebenjamí, l'equip dels Neymars es va imposar per golaveratge, després d'empatar a punts amb els Suarezsss. En la categoria Benjamí, Despacito es va imposar a Subeme la ràdio i als Golejadors.

Pel que fa als més grans, Els Chungos van guanyar 4 a 3 a la Rambleta a la final de categoria i Clàssics va guanyar en una final disputadíssima i molt atractiva als Mandrilekus en Infantil-Cadet, i foren els guanyadors d'aquest any.

Silvia Argentó, la coordinadora de l'Àrea Municipal d'Esports, aspira a millorar la inscripció de cara als pròxims anys, «el torneig ha estat un èxit. Tot i així, ens agradaria que la participació augmentés una miqueta pel que fa al nombre d'equips i de xiquets. En portem 19 fent futbol amb els més petits i hem d'intentar que l'any que ve sigui més nombrós i més reconegut a les Terres de l'Ebre»


respostes a "El Torneig de Futbol Platja Júnior aplega més d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 18 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 971,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007