Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Fira Alternativa de l'Ametlla de Mar rep més d'un miler de visitants

31 . Mar, 2010 a les 11:21
3497 reproduccions
L'arribada de la primavera es commemora a l'Ametlla de Mar amb l'organització de la Fira Alternativa de Productes Naturals i Artesanals que coordina la regidoria de Turisme, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.19 edicions, amb la d'aquest any, que ens permeten, com diu l'eslògan, posar a prova i gaudir dels nostres cinc sentits. I mai millor dit, ja que quan som a la Fira, res ens suggereix tantes coses com posar-los a prova degustant, tocant, olorant, sentint i deixant que la vista ens porti a través dels colors.
La Fira dels cinc sentits ens permet sortir de casa, dir adéu al rigorós hivern i encetar a la vegada una setmana que a la nostra localitat és una de les que més afluència de visitants es registra en tot l'any: la Setmana Santa.
Aquest 27 i 28 de març, la Fira Alternativa ens va cridar a passejar pels carrers, per la setantena de parades, i a tafanejar entre els seus variats i atractius productes, la major part de producció tradicional, artesanal i ecològica, la qual cosa encara els fa més atractius als ulls del públic. Enguany segons el Patronat de Turisme la Fira ha comptat amb més d'un miler de visitants. Tot un èxit.

"La valoració de l'assistència a la Fira ha estat, realment, molt positiva. El temps, a més, ens ha acompanyat. Des de la primera hora de dissabte, quan va obrir, i durant tot el cap de setmana la Fira ha comptat amb molta assistència. Realment ha complert amb les expectatives. La Tercera Trobada de xapes de cava que va tenir lloc diumenge a la sala de la SCER també va ser tot un èxit", va explicar Antoni Montagut regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Vidre, paper, cartró, joguines en fusta, bijuteria, cosmètica, gastronomia, arboricultura, roba, decoració, relaxació i massatges, cuir i pell, i d'altres productes habituals a la Fira van formar part dels productes que es van poder trobar pels carrers al voltant de la Plaça Nova.
A més, la Fira va estar amenitzada per l'actuació del grup local de Batucada i d'un grup d'animació. D'altra banda, es va fer un sorteig d'un dinar per a dues persones en un dels restaurants de l'Ametlla de Mar entre tots els que van fer alguna compra.


respostes a "La Fira Alternativa de l'Ametlla de Mar rep més..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007