Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Futbol Platja

24 . Jul, 2014 a les 14:37
per fcallau a La notícia del dia
2205 reproduccions
Pixavaques acull aquest dissabte el 16è Torneig de Futbol Platja Júnior
Més d'un centenar de nois d'edats compreses entre els 4 i els 14 anys competiran en cinc categories

La platja de Pixavaques acollirà aquest dissabte el 16è Torneig de Futbol Platja Júnior Arjona, un dels esdeveniments esportius més importants de l'estiu a l'Ametlla de Mar i que omple d'ambient jove aquest indret durant el cap de setmana.
Obriran el foc els més petits, més d'un centenar de participants d'entre 4 i 14 anys i un total de 17 equips, un 20% més que en edicions anteriors,  que repartits en cinc categories,  jugaran bàsicament en grups de tres equips a doble partit, exceptuant els 5 equips inscrits en categoria infantil que ho faran a una sola volta. Dissabte a partir de les 10 del matí i fins a les 14h es dirimiran les categories Patufet, benjamí i prebenjamí, mentre que dissabte a partir de les 16h i fins a les 20h, tindrà lloc la competició en categoria aleví i infantil.
Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea municipal d'Esports, explica que "ha tingut molt bona acceptació. El futbol base a l'Ametlla de Mar augmenta progressivament el nombre d'equips i de jugadors cada any, i sobretot els resultats que s'assoleixen, amb l'esforç i la feina de tots els entrenadors i el coordinador , com ho demostra que la pràcticament totalitat dels equips han quedat classificats entre els cinc primers a les lligues, i això fa que el bon moment del futbol base es vegi reflectit en aquest tipus d'esdeveniments i ens ha portat a moltes més inscripcions que l'any passat".
Pel que fa a les categories sèniors, s'ha hagut d'ajornar el 17è Obert de Futbol Platja sènior donada la pobra inscripció d'equips a la competició. Segons l'Àrea d'Esports, la manca d'equips inscrits pot ser degut a molts motius però en tornejos en localitats veïnes també ha disminuït considerablement la inscripció. El risc de lesions, la proximitat de les pretemporades, l'auge d'altres modalitats esportives com el running o el gimnàs, o senzillament els canvis en les preferències dels esportistes han fet disminuir els esports tradicionals i en particular els de platja durant l'estiu.respostes a "Futbol Platja"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 909,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 157
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007