Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Doraemon, Frankfurt LaKla i Els Dubis, campions de la 18a edició del Futbol Platja Júnior

19 . Jul, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1594 reproduccions
El passat dissabte 16 de juliol, la platja de Pixavaques va ser l'escenari de la 18a edició del Futbol Platja Júnior organitzat per l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar i patrocinat, un any més, per Construccions i Excavacions Arjona.

Un total de 120 participants, distribuïts en 14 equips en categories Prebenjamí, Benjamí-Aleví i Infantil-Cadet, van poder gaudir d'un torneig que cada cop guanya més adeptes i és més competitiu, entre els més menuts.

De les 10.00 h fins a les 13.30 h del matí, va ser el torn dels Prebenjamins que van disputar una lligueta a una volta amb els 4 equips inscrits. En categoria Benjamí-Aleví la competició va ser a una lligueta d'1 volta. L'Equip de 'La Cala Jr.' en categoria Benjamí va haver d'afegir-se als Alevins, ja que eren l'únic equip en la categoria, que tot i ser més petits no es va notar la diferència d'edat i física.

En la categoria Infantil-Cadet la competició va organitzar-se diferent perquè durant el matí es va jugar la lligueta a una volta i a la tarda van tenir lloc les eliminatòries finals i la gran final, totes elles molt ajustades i unes semifinals amb una tanda de penals.

Els campions van ser:
· CATEGORIA PREBENJAMÍ: Els Doraemon
· CATEGORIA BENJAMÍ-ALEVÍ: Frankfurt LaKla
· CATEGORIA INFANTIL-CADET: Els Dubis

120 jugadors i moltíssima afició en una jornada de sol i platja, on tots els participants van obtenir una merescuda medalla i una samarreta de record gentilesa del patrocinador per cloure aquesta cita esportiva assenyalada en el calendari d'estiu de la població.


respostes a "Els Doraemon, Frankfurt LaKla i Els Dubis, camp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007