Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Banda de la Cala prepara un Concert de Primavera que endinsarà el públic a un món de fantasia

13 . Jun, 2014 a les 08:45
per gfigueres a Ajuntament
2387 reproduccions
Des de la Banda de la Cala ja es té tot a punt per oferir aquest proper divendres el Concert de Primavera a la sala de la SCER, a partir de les 10 del vespre. Una de les cites anuals importants de la formació musical de l'Ametlla de Mar on intenten oferir un concert variat i sorprendre, alhora, al públic. I en aquest cas la Banda de la Cala ha preparat un repertori amb peces que reforcen un eix central, la imaginació, la creativitat; en definitiva, un món de fantasia. De fet, entre les peces destacades s'ha de remarcar la del Triangle de les Bermudes, on s'incorpora l'electrònica i que ja va impressionar al públic al concert de la Candelera 2014. També s'estrenarà una peça que transportarà el públic  a les aventures del arxiconegut personatge de còmic Tintín. Una altra peça a destacar serà la titulada Pilatus, una muntanya situada a Suïssa entorn la qual s'han teixit multitud de llegendes amb els dracs com a protagonistes. No faltaran tampoc els pasdobles, entre d'altres sorpreses.
"Hem preparat un concert variat on tindrem peces que esperem que sorprenguin i agradin al públic. Crec que la nostra funció és fer cultura i pedagogia de la música", subratlla Emilio Cabello, director de la Banda de al Cala.
Des de l'organització es recorda que l'entrada és gratuïta i es demana puntualitat.


respostes a "La Banda de la Cala prepara un Concert de Prima..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 655,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 109
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007