Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Banda de la Cala celebrarà Santa Cecília amb un concert on recuperaran la sardana de l'Ametlla de Mar

24 . Nov, 2016 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1330 reproduccions
La banda de música de l'Ametlla de Mar comença un intens cap de setmana per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics. El concert tradicional serà a la Sala de la Societat dissabte a partir de les 20.00 h de la tarda. Hores abans, a les 12.00 h del migdia, la Banda de la Cala recollirà, en cercavila pels carrers de la població, els nous músics que s'incorporen.

Enguany són la clarinetista Maria Subirats, la trompetista Júlia Tomàs i el percussionista Eudald Colldeforns. A més, hi ha dues incorporacions més d'una músic que es reincorpora i un nouvingut al municipi, que tenia experiència en una banda de Mallorca. A tots cinc se'ls farà lliurament de la insígnia de la Banda en el transcurs del concert.

El director de la Banda de la Cala, Emilio Cabello, destaca que no té un leitmotiv com l'any passat –on van interpretar la simfonia de la Guerra de les Galàxies–, sinó que han buscat un repertori amb «obres molt complexes, molt interessants» d'on remarca 'Edmon' «una obra d'uns 20 minuts que, a banda de la seva complexitat i la qualitat, destaca perquè introduirem la guitarra espanyola dins del concert».

A més, enguany s'interpretarà durant el concert la sardana de l'Ametlla de Mar. I és que, des de la Banda, han digitalitzat totes les peces tradicionals del municipi perquè «la música del poble no es podia perdre», i les aniran oferint en els seus concerts. Cabello explica que comencen amb l'obra d'Antoni Salut perquè «des que estic de director no s'ha interpretat».

De moment, només serà una interpretació musical i esperen poder-la oferir pròximament amb lletra amb la Coral Verge Candelera. El concert de Santa Cecília tindrà una novetat més: hi haurà dos directors, el titular i el que ha guanyat el concurs de dibuix impulsat des de la Banda i l'Escola de Música que dirigirà una petita peça.


respostes a "La Banda de la Cala celebrarà Santa Cecília amb..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007