Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concert de Bandes locals

24 . Jul, 2014 a les 14:42
per fcallau a La notícia del dia
2992 reproduccions
60 músics protagonitzaran el Concert de les tres Bandes de Música Locals
Aquesta primera experiència permetrà veure l'evolució dels més joves intèrprets d'instruments de l'EMMA al costat dels músics experimentats de la Banda de La Cala.

Aquest divendres dia 25 de juliol, a partir de les 22.30 de la nit i a la Plaça Joan Miró, tindrà lloc l'anomenat Concert de Bandes Locals, espectacle musical que reunirà  la Banda de Música de La Cala,  la Banda Juvenil i  la Bandeta de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar, aquesta darrera formada essencialment per alumnes de grau elemental.
Emilio Cabello, director de la Banda de Música de La Cala, explica la importància i la il·lusió que tenen tots plegats en aquest concert, afegint que, "és un concert que es la primera vegada que es fa i és interessant, ja que moltes vegades els més petits de les agrupacions que tenim a l'Escola de Música, no coneixen molt bé el que és el món de la banda tot i que els hi ho expliquem, i aquest concert ens serveis com a oportunitat per això, per fer pinya en aquest món. Aquests dies fem assajos tots junts i els més petits estan molt il·lusionats per tocar amb gent que fa temps que toca amb instruments i estan molt motivats".
El concert, que reunirà una seixantena de músics,  donarà l'oportunitat d'escoltar dos peces a càrrec de la Bandeta, dos més a càrrec de las Banda Juvenil i tres a càrrec de la Banda de Música de la Cala i , finalment,  les tres bandes de manera conjunta interpretaran quatre peces musicals més en un concert que es preveu que tingui una durada al voltant d'una hora.


respostes a "Concert de Bandes locals"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 50
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007