Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Santa Cecília de pel·lícula

20 . Nov, 2015 a les 14:37
per drodriguez a La notícia del dia
2034 reproduccions
Aquest divendres comencen els actes per celebrar la festivitat de Santa Cecília, la patrona dels músics. L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar ha preparat un concert amb els alumnes per tal de mostrar, en forma d'audició, el treball que es realitza al centre.

I seguint amb els actes musicals, dissabte 21 de novembre tindrà lloc el Concert de Santa Cecília de la Banda de la Cala. Enguany té com a peça central l'obra Star Wars, de la saga de pel·lícules de La guerra de les galàxies.

En aquest concert, un dels més importants de l'any, es presentaran els nous integrants de la formació. Després de molt d'esforç en l'estudi musical, les noves cinc incorporacions veuran recompensat el seu treball passant a formar part de la Banda.

Aquest any hi entraran tres clarinetistes, Maria Comes, Alice Boyer i Margarita Akkad; una trompetista, Alba Alsina; i una percussionista, Sara Galdón. El dia del concert se'ls hi farà l'entrega de la pinça de la corbata, sent un símbol d'acolliment i distinció.

Com marca la tradició, el dissabte hi haurà la cercavila per anar a buscar a casa als nous músics. Aquesta cercavila, que començarà a les 12 h a l'Ajuntament, dóna la benvinguda als nous integrants i acaba amb un aperitiu de germanor a les instal·lacions on la banda assaja.

A partir de les 20.00 h i a la Sala de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa, tindrà lloc el concert. La Banda de la Cala, sota la direcció d'Emilio Cabello, presentarà un repertori de gran qualitat musical i de varietat.

A banda de l'estrena de l'obra Star Wars Saga, s'interpretaran peces com un arranjament de la sarsuela La gran via, un obra de música hebrea de Rikudim, una obertura d'Alfred Reed i un arranjament de Benny Goodman de les Big Band dels anys 40 i 50, entre altres propostes musicals.

La Banda de la Cala se sumarà també als actes de suport a les víctimes dels atemptats de París amb una peça musical d'homenatge.


respostes a "Santa Cecília de pel·lícula"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 18
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007