Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Banda de la Cala compartirà amb la de Morella el Concert de Sant Pere

28 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1629 reproduccions
La Banda de la Cala compartirà el protagonisme del concert de Sant Pere amb l'Associació Musical Mestre Candel de Morella. D'aquesta manera, els músics de la comarca dels Ports, tornen la col·laboració que van tenir dels caleros el passat mes d'octubre, quan Morella va acollir el primer festival de bandes Oktober Band.

«Tenim una política molt clara que és la de compartir experiències amb altres bandes i aprofitem aquest concert, en un dia bonic per a tots els caleros. Tota la col·laboració, més que en l'àmbit musical, és en l'àmbit humà, ja que tindrem tot un dia de convivència», explica el director de la Banda de la Cala, Emilio Cabello.

És el segon any que la banda de música de l'Ametlla de Mar comparteix escenari per Sant Pere. De fet, l'any passat la banda convidada va ser la de Tauste de Saragossa. «Compartir aquest concert s'està convertint en una tradició», subratlla Cabello. El concert tindrà lloc a la Confraria Nova de Pescadors el dissabte, 1 de juliol, a partir de les 20.30 h.


respostes a "La Banda de la Cala compartirà amb la de Morell..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007