Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les Jornades de la Galera

14 . Feb, 2014 a les 11:29
per otomas a La notícia del dia
1882 reproduccions
L'Ametlla de Mar, Alcanar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita, sota el paraigües de la Diputació de Tarragona, enceten les Jornades Gastronòmiques de la Galera que tindran lloc des d'avui, 14 de febrer, fins al 9 de març. Així, l'Ametlla de Mar suma una nova cita gastronòmica després de l'èxit de les Jornades de la Tonyina Roja, el Peix Blau, i el Peix de la Llotja, del 2013, amb les corresponents rutes de tapes TAPAROJA, TAPABLAVA, TAPABLANCA.
A la Cala participaran a les Jornades 10 restaurants amb menús d'entre  25 i 35 euros. En concret, Bambalina, Bella Cala, Cafè Xavier, Cal Mansanet-Black Smith, Club Nàutic Kubala, El Pescador, l'Alguer, La Serra, Mestral i Plaça Nova.
"Només dir que vinguin i degustin els menús que hem preparat. Hi ha 20 propostes de plats diferents amb galera que segur que els agradaran. Les anteriors jornades van tenir molt bona acceptació i esperem que aquesta també en tingui", explica  Pere Escobedo, del Restaurant Bella Cala i President del Club de la Gastronomia.
"Aquest divendres s'enceten les jornades de la galera que revaloritzen aquest producte tant nostre. Ara ja hem sembrat i esperem que recollim un bons fruits", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
Així, entre els quatre municipis, cinquanta-dos restaurants oferiran suculents menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts.
Aquestes Jornades de la Galera es van presentar a Madrid en el marc de la Fira Internacional del Turisme de Madrid (FITUR) que té lloc a la capital espanyola del 22 al 26 de gener. A més, també es van donar a conèixer a través d'una presentació a la Diputació de Tarragona el passat 6 de febrer.respostes a "Comencen les Jornades de la Galera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 70
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007