Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Racó dels Joves presenta la nova proposta d'activitats, tallers i sortides per aquest curs escolar

06 . Oct, 2015 a les 14:57
per drodriguez a La notícia del dia
1755 reproduccions
Una quarantena de persones, entre pares i joves, es van reunir aquest dilluns a la tarda, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, per conèixer la nova proposta d'activitats, tallers i sortides que planteja el Racó dels Joves per aquest curs escolar.

L'entitat, que preveu aplegar aquest curs més d'una trentena de joves, realitza activitats cada dissabte i diumenge, de 17 a 21 hores, al seu local de l'Edifici Bahia Blanca. Sopars temàtics, cinefòrum, xerrades, campanyes de conscienciació social, i participar en festes populars com Nadal, Sant Jordi o la Fira Alternativa, són algunes de les activitats que es proposen.

S'hi sumen una varietat de tallers de diferents temàtiques, com de fondant, de primers auxilis, de defensa personal, de reciclatge, de scrap, de creació de disfresses, o de maquillatge fantasia i efectes especials. Els joves, però, també poden aportar les seves idees per ampliar l'oferta d'activitats i tallers, pensada per desenvolupar les seves inquietuds, ampliar els valors personals i culturals, i a la vegada divertir.

A banda, des de l'entitat es programen diferents sortides periòdiques per realitzar activitats com la hípica, el patinatge sobre gel o el paintball, així com sortides de cap de setmana, campaments, caminades, bicicletades, bivac o sortides d'esports d'aventura.

Els joves que hi vulguin participar hauran d'aportar una quota simbòlica anual de 20 euros, on s'inclou l'assegurança per cada membre.

Per inscriure's a les activitats hi ha temps fins al 15 d'octubre, a la Regidora de Joventut i Festes de 10 a 14 hores, i es necessari presentar el full d'inscripció, fotocòpia del DNI i de la targeta de la Seguretat Social, i la carta de compromís.


respostes a "El Racó dels Joves presenta la nova proposta d'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007