Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Dones Endavant celebraran el Dia de la Dona Treballadora amb una festa aquest dissabte

02 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1415 reproduccions
Aquest pròxim dissabte 4 de març, les dones caleres tenen una cita amb l'associació Dones Endavant que, com cada any, organitza la Festa de la Dona amb motiu de celebració del Dia de la Dona Treballadora. La festa tindrà lloc a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) a partir de les 17.30 h.

Enguany, l'associació ha decidit suprimir la inscripció prèvia, perquè cada any hi ha les mateixes xifres de participació –entre 150 i 180 dones– i han vist innecessari fer moure a les sòcies per apuntar-se. Dones Endavant ha introduït més canvis respecte a l'any passat. Un d'ells serà la rifa que inclourà una sorpresa per a totes les dones.

La rifa és un dels actes que es repeteix any rere any però enguany hi haurà alguna novetat. «Hem anat a 5 botigues, a les que vull donar les gràcies, d'on seran els regals. Per molt petit que sigui el detallat que es rifi, jo crec que fa il·lusió destapar-ho» comenta Cinta Garcia, presidenta de Dones Endavant.

No serà l'única sorpresa que els espera. També hi haurà un detall per a totes les sòcies i, a la presentació de la taula, trobaran un tovalloner fet per l'associació. Més enllà de les novetats, la Festa de la Dona continuarà oferint un berenar, un sorteig per a totes les dones presents i una sessió de ball amenitzada pel duet Alícia.


respostes a "Les Dones Endavant celebraran el Dia de la Dona..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 110,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007