Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ports de la Generalitat invertirà prop d'1,2 milions d'euros a l'Ametlla de Mar

07 . Mar, 2014 a les 08:48
per gfigueres a La notícia del dia
2230 reproduccions
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat un pla d'inversions per als ports catalans dotat de 95 MEUR per als pròxims quatre anys -el 69% d'inversió privada i el 31% amb recursos públics-. Als ports tarragonins la inversió serà de 16 MEUR. A l'Ametlla de Mar aquest volum d'inversió de Ports de la Generalitat és tradueix en 1.190.000 euros. Si es desglossa aquesta inversió es repartirà de la següent manera:  100.000 euros per la potabilitzadora, 100.000 euros més per la remodelació del moll dic de llevant, 30.000 euros per la remodelació de tancaments de la llotja, i a la urbanització d'accessos del sector pesquer es destinarà 60.000 euros. També s'invertiran 300.000 euros per la zona nàutica de ribera. D'altra banda, es destinaran 200.000 euros per la remodelació de l'edifici de serveis portuaris, i 400.000 euros per la urbanització de la zona de ribera

Andreu Martí alcalde de l'Ametlla de Mar explica els terminis d'aquestes accions: "Si parlem de terminis, quasi d'immediat s'iniciaran algunes accions de manteniment com pot ser canviar defenses, norais i tancaments de la llotja. També en breu es donarà resposta a una demanda de la confraria de pescadors respecte al canvi d'algunes portes. Altres accions com les millores d'accessos també es realitzaran abans de l'estiu aprofitant la veda de l'arrossegament. Pel que fa a la remodelació de l'edifici de serveis portuaris o altres qüestions d'urbanització es deixaran per a més endavant, dins dels propers dos anys". Martí també subratlla que "la inversió al port no només beneficia al sector pesquer sinó que és un benefici per tot el poble".

I és que el pla d'inversions , que va presentar el Govern el 27 de febrer, té com objectiu aprofundir en el manteniment de les instal·lacions esportives, fer-les més competitives des del punt de vista econòmic, i també més segures. A més, pretén potenciar el sector pesquer i les activitats esportives, així com caminar cap a una major integració dels ports amb les ciutats, pobles.


respostes a "Ports de la Generalitat invertirà prop d'1,2 mi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007