Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

22 . Nov, 2010 a les 20:33
2033 reproduccions
Obrim la setmana informativa amb la noticia que tot just fa un any començava la seva singladura el portal de LaCalaRTV. Així doncs, estem d'aniversari. També us parlem de les audicions que ofereix l'escola de música amb motiu de la celebració de Santa Cecília. I seguim a La Cala perquè ja sabem el nom de les pubilles i les damisel·les de la Candelera 2011. A comarques, continuem amb les informacions sobre la campanya electoral a l'Ebre. Josep Poblet acusa el Govern de deixar cinc de les deu comarques de la província de Tarragona per sota de la inversió de 2003 i el PSC acusa CiU de 'despertar' el debat sobre el transvasament de l'Ebre però no descarta la interconnexió de xarxes. També Rafael Luna planteja el PPC com una alternativa de Govern a una ERC 'rància i rovellada'. I deixem la política, el rostre d'una xiqueta d'Amposta és ja símbol de la lluita contra el canvi climàtic. Als esports, per últim, victòria del primer equip enfront el Villalba.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 58
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007