Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ports finalitza la urbanització de l'entorn de la llotja a l'Ametlla de Mar

09 . Mai, 2016 a les 13:20
per drodriguez a La notícia del dia
1587 reproduccions
Ports de la Generalitat ha finalitzat les obres d'urbanització de l'entorn de la llotja de peix, l'esplanada del davant del Club Nàutic i la rotonda d'accés del port de l'Ametlla de Mar a la vila. El projecte, amb una inversió de 96.000 euros i un termini d'execució de dos mesos, s'emmarca en el Pla d'inversions 2014-2017 de l'empresa pública.

Les obres s'han fet a la zona de ponent, un espai on la pesca i la nàutica conviuen amb un dels principals accessos del port al municipi. L'actuació ha permès canviar el paviment al voltant de la llotja i l'esplanada del davant de l'edifici del Club Nàutic, per a millorar la funcionalitat dels sectors pesquer i nàutic i potenciar l'encaix entre la façana portuària i el teixit urbà.

En els treballs d'urbanització s'han utilitzat diferents tipus de paviments apropiats a cada àrea de treball. Les obres s'han executat sense interferir en l'activitat pesquera de la Cala. També s'ha canviat el paviment a la vorera i l'esplanada que va de la llotja a la seu del Club Nàutic.

Així mateix, l'illa que regula el trànsit de la rotonda d'accés al port, que fins ara estava pintada, s'ha enjardinat perquè aquesta rotonda i els vials d'accés quedin més integrats amb l'entorn. La urbanització s'ha completat amb una nova senyalització horitzontal i vertical dels vials i les àrees d'aparcament de la pesca.


respostes a "Ports finalitza la urbanització de l'entorn de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007