Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El PUOSC atorga prop de 252.700 euros en manteniment a l'Ametlla de Mar

26 . Feb, 2013 a les 12:54
per otomas a La notícia del dia
1821 reproduccions
L'Ametlla de Mar rebrà a través del PUOSC (el Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat) 252.646,47 euros en manteniment.  Uns diners que el consistori Calero preveu destinar al manteniment d'equipaments, com per exemple, al mercat municipal. Pel que fa a la inversió s'ha sol·licitat una xifra de 667.000 euros que encara estan pendents de resolució. En cas que es pugui disposar d'aquesta inversió l'Ajuntament la destinarà a reparar els carrers malmesos de la urbanització 3Cales pels aiguats del 17 de setembre del 2010 i a la reparació de la pavimentació i dels serveis del c/ Bruc, c/Prim i Plaça Nova. També s'invertirà en la pavimentació de diversos carrers del nucli urbà i desviament de serveis afectats al c/ Llibertat. "Pel que fa al manteniment destinarem els fons a equipaments com Poliesportiu Galetet, el Mercat Municipal i el Camp de Futbol. Si aconseguim la subvenció de la línia d'inversió anirà destinada reparar pavimentació i serveis dels carrers del municipi", subratllava Rubèn Lallana, regidor de Gestió del Territori  i Urbanitzacions.
Aquests fons del PUOSC es distribuiran en quatre anys del 2013-16. El PUOSC és el programa de cooperació local del Govern, principal  instrument de suport al món local.
D'altra banda, a través el PAM (el Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona) s'invertirà  a l'Ametlla de Mar 378.631,23 euros en quatre anys (del 2013-16). Per tant, 94.657,81 euros anuals.  Uns fons que tal com ha confirmat el regidor de Territori i Sostenibilitat també aniran destinat a manteniment i reparació de la pavimentació, i serveis dels carrers de la localitat.
A través del PAM, per al període  2013-2016, està prevista una inversió total de 50 milions d'euros distribuïts entre les deu comarques que conformen el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


respostes a "El PUOSC atorga prop de 252.700 euros en manten..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 954,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 90
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007