Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Humana recull 14.000 quilos de roba el 2012

11 . Mar, 2013 a les 13:26
per otomas a La notícia del dia
2015 reproduccions
La recollida de roba ja fa temps que es realitza al nucli urbà de l'Ametlla de Mar a través d'HUMANA Fundació Poble per Poble, ONGD que treballa per la protecció del medi ambient i el desenvolupament. Però aquest 2012 s'ha batut un rècord pel que fa a quilos de roba recollida. Així ho ha fet palès l'organització en l'informe lliurat a la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
De fet si parlem de xifres, a l'illa del carrer Països Catalans HUMANA ha recollit 4.887 quilos de roba durant el 2012. Al carrer Santiago Rossinyol s'han recollit 3.678 quilos i a la Plaça del Canó prop de 3000, concretament 2.844 quilos de roba. Finalment, a la Plaça del Mercat HUMANA ha recollit 2.626 quilos de roba.
I és que, afortunadament, la solidaritat creix de manera proporcional les dificultats del context socioeconòmic que vivim.  Des de la regidoria de Medi Ambient, Xavier Solé elogia la solidaritat de l poble de la Cala: "des d'HUMANA han registrat un fort augment de quilos de roba, d'un any per l'altre, a través dels diversos contenidors que hi ha al municipi. Això demostra la solidaritat dels caleros en temps difícils que és quan més es necessita".
La roba recollida  a través dels contenidors d'HUMANA es  porta a les plantes de reciclatge de la ONG. D'allí HUMANA la distribueix a tendes de l'ONG de segona mà, un 12%, i a petits comerciants de l'Àfrica per tal de reactivar les economies locals, un 48%. La roba que no està en tant bon estat es porta directament a plantes de reciclatge, un 32%, i la que està en mal estat es porta a l'abocador. Aquest darrer cas només arriba a un 8% del total segons l'ONG. HUMANA utilitza els recursos obtinguts en el finançament de projectes a l'Àfrica, Sud-Amèrica i Àsia.


respostes a "Humana recull 14.000 quilos de roba el 2012"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 686,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 6
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007