Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ports inicia les obres d'urbanització a l'entorn de la llotja del port

19 . Feb, 2016 a les 14:06
per gfigueres a La notícia del dia
1503 reproduccions
Des de la passada setmana, Ports de la Generalitat està duent a terme les obres per urbanitzar tres punts del port pesquer de l'Ametlla de Mar: l'entorn de la llotja de peix, l'esplanada que hi ha al davant del Club Nàutic i la rotonda d'accés ubicada a la carretera del Port.
L'objectiu de les obres és canviar el paviment a l'entorn de la llotja i a l'esplanada del davant de l'edifici del Club Nàutic, per millorar la funcionalitat dels sectors pesquer i nàutic, i potenciar l'encaix entre la façana portuària i el teixit urbà.
El projecte, amb un import de 96.000 euros i un termini d'execució de dos mesos, s'emmarca en el Pla d'inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat. Aquesta setmana s'ha realitzat una visita d'obres on la gerent de Ports, Dolors Rodríguez, i l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, van poder observar el desenvolupament dels treballs.
Durant aquests mesos, les obres conviuran amb l'activitat pesquera del port de la població però des de Ports han assegurat que no interferiran. Està previst que a l'entorn de la llotja es modifiquin els paviments per adequar-los a cada àrea de treball, com ara el desembarcament del peix de les barques o la càrrega de les caixes de peix als vehicles per a la seva distribució.
Les obres també preveuen el canvi del paviment de la vorera i l'esplanada que va de la llotja a la seu del Club Nàutic. Per altra banda, les dues illes que regulen el trànsit de la rotonda d'accés al port, que fins ara estaven pintades, s'enjardinaran per tal que la rotonda quedi més  integrada a l'entorn.
La urbanització es completarà amb una nova senyalització horitzontal i vertical dels vials i les àrees d'aparcament.


respostes a "Ports inicia les obres d'urbanització a l'entor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007