Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obres dic de llevant

29 . Gen, 2015 a les 17:17
per otomas a Ajuntament
1969 reproduccions
El projecte s'ha iniciat aquest dijous al moll del Dic de llevant, a la zona interior de la dàrsena pesquera del port de l'Ametlla de Mar. En aquest moll s'amarra la flota pesquera d'arrossegament i les embarcacions tonyinaires. "Aquestes  obres permetran acondicionar el moll i  donar un servei  de millor qualitat als usuaris" explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
 
A nivell d'infraestructura, l'actuació comprèn la remodelació de la part frontal del moll que té una longitud de 288 metres. La pavimentació d'una part del vial que va paral·lel al moll i la senyalització horitzontal i vertical d'aquest vial.
 
També es canviaran les defenses i els norais, així el moll es dotarà de 59 defenses i 35 norais per donar major servei d'atrac a les embarcacions. A més, s'instal·laran noves torretes de serveis d'aigua i electricitat, així com una nova xarxa d'enllumenat exterior que funcionarà amb sistemes de telegestió per impulsar l'estalvi energètic. Aquesta actuació s'emmarca en la política mediambiental i de qualitat que l'Administració portuària duu a terme per una millora contínua arreu dels ports gestionats.
 
Així mateix, es reordenarà l'accés per als ciutadans que va des del moll del Dic de llevant a la zona de passeig de l'espatller, per tal d'impulsar la mobilitat i la integració del port amb el teixit urbà.
 
Pla d'inversions 2014-2017
 
Les obres del moll del Dic de llevant del port de l'Ametlla de Mar tenen un import de 91.000 euros i han d'estar enllestides en un parell de mesos. L'actuació forma part del Pla d'inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat, que engloba una inversió publicoprivada de 95 MEUR entre les 26 instal·lacions portuàries que l'Administració portuària gestiona al litoral català.
 
 


respostes a "Obres dic de llevant"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 626,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007