Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Lluís Salvadó presenta la campanya Votar és democràcia a la sala de la Societat

31 . Gen, 2014 a les 10:13
per gfigueres a La notícia del dia
3092 reproduccions
Lluís Salvadó, secretari general adjunt d'Esquerra Republicana i diputat del Parlament de Catalunya va ser l'encarregat d'explicar  la campanya Votar és democràcia, 2014 decidim llibertat, a la sala d'actes de l'Ajuntament aquest passat divendres al vespre.  Un acte presentat pel portaveu d'Esquerra Republicana a l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.
"Aquestes xerrades no són per convèncer a ningú. És per explicar el missatge i que la gent que assisteixi faci d'altaveu perquè el 9 de novembre siguem com més millor", explica el secretari general adjunt d'Esquerra Republicana.
Salvadó  va fer un repàs dels darrers anys on hi ha hagut un creixement del sobiranisme a Catalunya. Segons el número 3 d'ERC "la majoria absoluta del PP amb Mariano Rajoy al capdavant ha fet créixer l'independentisme de manera espectacular. De fet, actualment, ja es parla d'un 48% de ciutadans que es declaren obertament independentistes". Salvadó va remarcar que un dels objectius del govern espanyol és "descapitalitzar Catalunya eliminant el potencial del corredor del Mediterrani".
D'altra banda, el  secretari general adjunt d'Esquerra Republicana va destaca l'esforç de país que han realitzat CiU i ERC per treballar junts per la independència. Tot i que va reconèixer  s'havien sacrificats objectius del partit per unir forces per aquesta fita col·lectiva. Així, va respondre  a crítiques d'alguns sectors d'esquerra que han retret a Esquerra Republicana haver donat suport als pressupostos del Govern de CiU.  A més, va afirmar que "des d'ERC som conscients que hi ha decisions que han provocat un desgast  en la imatge del partit però que han estat necessaris perquè Catalunya compti amb un govern fort".
En aquesta línia Salvadó es va mostrar decebut per la posició de la CUP el passat 16 de gener, dia en que es va realitzar al Parlament la votació per la proposició de llei per demanar al Congrés que traspassi les competències per fer la consulta. Una proposició de llei que es va aprovar amb 87 vots a favor, 43 en contra i tres abstencions.


respostes a "Lluís Salvadó presenta la campanya Votar és de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 22
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007