Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El delegat del Govern a l'Ebre assegura que està tot preparat per votar l'1-O

28 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
2485 reproduccions
El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha assegurat que està tot preparat per votar diumenge. Urnes, paperetes, sobres, meses electorals i un dispositiu de la Generalitat estarien llestos de cara al referèndum de l'1 d'octubre.

Ho va anunciar aquest dimecres al vespre, en l'acte convocat pel PDeCAT sota el lema ‘Sí al millor país', que va omplir la sala d'actes de l'Ajuntament. Pallarès va denunciar que l'Estat està utilitzant eines que recorden a la guerra bruta, i que la majoria de partits espanyolistes han menystingut a Catalunya.

«Penso que en l'època que vivim, en ple segle XII, el que no és normal és tancar col·legis i que la gent no pugui expressar la seva opinió. Una vegada més denunciar  una vegada més la postura de l'estat espanyol, els temes polítics s'han de resoldre dialogant per això estan les taules de negociació» ha apuntat Pallarès.

Per la seva part, el portaveu local, Joan Pere Gómez, va dir que no hi ha altra opció que decidir a les urnes el futur del país, i va criticar el PSOE per no donar costat a la voluntat d'un poble. 

Gómez ha dit que «passi el que passi, aquesta guerra la guanyarem, la guerra de la democràcia, perquè el poble de Catalunya ja hem decidit el que volem ser de grans. Ni la imposició, ni la policia, ni la guàrdia civil podran impedir que la gent de Catalunya decideixi lliurement. La democràcia està per damunt de les idees polítiques. El dia 1 d'octubre votarem amb llibertat i tranquil·lament».

També va participar la coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, qui va deixar clar que l'ANC se sentirà pagada per tota la feina feta fins ara, si diumenge els col·legis electorals s'omplen de gent fent cua per votar.


respostes a "El delegat del Govern a l'Ebre assegura que est..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 481,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 146
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007