Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mas visita l'Ametlla com a mostra de suport després dels aiguats

04 . Oct, 2010 a les 14:21 | 00:03:24
per otomas a La notícia del dia
2060 reproduccions
Davant d'una sala de la Societat plena a vessar el líder convergent va fer referència al suport de CIU a l'Ametlla de Mar davant del danys ocasionats pels aiguats del passat 17 de setembre. A més, Mas va assegurar que en cas que guanyi les eleccions autonòmiques des de la Generalitat es tindrà en compte a la Cala tal com cal.
"Avui he vingut perquè vaig trucar a l'alcalde per interessar-me pels danys causats pels aiguats i mostrar el meu suport. El que vull expressar és que el que les Terres de l'Ebre i la Cala necessita és un govern que s'apropi i s'interessi pel Territori i les seves necessitats", va explicar el president de CIU
El diputat de Convergència i Unió, Jordi Jané també va assistir a l'acte. Jané va criticar el pressupost estatal inexistent destinat a pal·liar els danys soferts a la Cala pels desafortunats aiguats. Recordem que el balanç de danys està valorat en 1.819.690 euros. El diputat de CiU va remarcar que "des del govern socialista s'està menystenint a la Cala perquè no es preveu destinar diners a solucionar els danys causats per la pluja". Jané va afegir que des de CiU es treballarà per aconseguir aquestes inversions.
Per la seva part l'alcalde del municipi Andreu Martí va reconèixer el suport de CiU i d'Artur Mas en persona després dels aiguats. "L'Artur ha complert amb la seva paraula com sempre. Després de la pluja del 17 de setembre em va trucar per interessar-se per la situació del municipi. A més, ha expressat compromisos de futur que estic convençut que complirà si guanya les eleccions", va explicar Martí. D'altra banda, l'alcalde calero va remarcar la necessitat d'un canvi a Catalunya per "tornar a ser la locomotora de l'Estat tal i com ho havia estat durant anys". A més, va subratllar la confiança en que Artur Mas sortirà guanyador de les eleccions del 28 de novembre.
Per tancar la trobada Artur Mas va dedicar temps a parlar amb els assistents que li van voler fer arribar les seves opinions i suggerències.
Regidors de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Ferran Bel, l'alcalde de Tortosa, entre d'altres representants de CiU del Territori també van assistir a l'acte.


respostes a "Mas visita l'Ametlla com a mostra de suport des..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 954,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007