Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores en la megafonia municipal

26 . Feb, 2016 a les 13:09
per gfigueres a La notícia del dia
1437 reproduccions
Després que l'actual equip de govern fes públics els diferents plans de protecció municipals revisats, ara la regidoria de Governació està treballant en la correcta aplicació dels mateixos. Dins d'aquests plans s'inclou el Pla d'Emergències Nuclears de Tarragona, PENTA, on s'inclou el sistema de megafonia, que presentava diversos problemes a pràcticament tota la seva instal·lació, sent competència de la subdelegació del Govern espanyol.
L'Ajuntament costejarà de moment les millores realitzades al nucli urbà però es traslladaran a la subdelegació. De fet, l'equip de govern està molest perquè el sistema de megafonia està totalment obsolet i no s'ha realitzat cap actuació a les urbanitzacions en almenys 7 anys tal com apuntava el regidor de Governació, Joan Manel Tello, que considera l'estat d'"absolutament caòtic".
Tello comenta que tot i que la responsabilitat de no fer les millores correspon a l'anterior empresa adjudicatària del servei de manteniment "que ha presentat una denúncia contra l'anterior per incompliment contractual", a escala política "també hi ha una responsabilitat que és exigir que es realitzin les actuacions necessàries".
Ara l'equip de govern presentarà una reclamació, elaborada pels tècnics municipals, a la subdelegació del Govern reclamant que iniciïn els treballs de millores a la megafonia de les urbanitzacions.


respostes a "Millores en la megafonia municipal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007